Interieurbeplanting offerte


1/4Waar heb jij interieubeplanting nodig?

2/4Beschrijf wat je wilt aanvragen


Welke ruimtes (winkel / hal / kantoor / etc.)
Aantal ruimtes / grootte (m2)
Voorkeur voor bepaalde bloemen / planten
Green walls, plafonds, tussenwanden


Upload
Start Upload

3/4Wat is je budget voor het totale project?

Met het totale budget bedoelen wij: het budget voor het gehele interieurbeplanting project (eenmalig of per jaar) inclusief het ontwerp en de aanschaf van decoratie, materialen, bloemen en planten.

Is het budget hoger dan het maximum (€150.000)? Selecteer dan het maximum. Wij nemen in elk geval z.s.m. contact met jou op om het project te bespreken.

4/4Jouw gegevens

Plaats van het project

Check je aanvraag

 • 1
  Project

 • 3
  Beschrijving

  :

 • 4
  Budget

Hoe werkt een interieurbeplanting offerteaanvraag?

Vul enkele vragen in

1. Waar heb jij interieurbeplanting nodig?
2. Beschrijf jouw project
3. Budget
4. Vul je gegevens in

Binnen enkele dagen ontvang je gratis offertes van interieurbeplanting partijen die matchen met jouw offerteaanvraag.

Wij weten welk interieurbeplanting bedrijf bij jou past

interieur offerte check Bespaar tijd
Na 10+ jaar ervaring, weten wij precies welke interieurbeplanting bedrijf bij jouw project past. Je hoeft niet langer te zoeken naar de juiste partij.
interieur offerte check Bespaar geld
Wij werken rechtstreeks samen met merken en bedrijven, hierdoor bespaar jij tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is interieurbeplanting?

Interieubeplanting is projectmatig een interieur voorzien van planten, bloemen andere vormen groen, zoals een green wall. Bij de term interieurbeplanting spreekt men meestal over groenvoorziening in een bedrijfspand/kantoor, horeca, instelling of ander type organisatie. Interieurbeplanting wordt door professionele bedrijven uitgevoerd waarbij bestaande planten, bloemen en decoratie per periode gewisseld kan worden.

interieurbeplanting

Soorten interieurbeplanting

Interieurbeplanting is een breed begrip. Interieubeplanting bestaat uit alle groenvoorziening in een interieur. Het zorgt voor een verbeterde luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en akoestiek, een leukere sfeer en een betere arbeidsproductiviteit van elke medewerker in elk soort bedrijf, horecainrichting of instelling.

Planten | In het interieur kan een grote diversiteit aan planten worden aangebracht, planten kunnen zowel functioneel als sfeervol zijn. Van kleine planten op een bureau, scheidingswanden met planten, hangende planten of grote sierplanten in een hal, elke plant dragen bij aan een natuurlijke sfeer.

Bloemen | Afhankelijk van het type ruimte en organisatie kunnen er ook bloemen worden aangebracht. Veel bloemen vereisen meer onderhoud dan planten, maar zorgen vaak voor een extra sfeer en hebben ook een decoratieve functie. Met bloemen kun je een kleurstijl goed naar voren laten komen.

Green walls | Green walls, of groene wanden, zijn helemaal in! Een muur voorzien van beplanting is niet eenvoudig, er zijn kant en klare green walls, green walls die met een stofstructuur worden gemaakt en green walls die met houtstructuren worden gebouwd. In alle gevallen krijg je een unieke sfeer met een prachtige verticale tuin. Naast dat het uniek oogt, draagt het bij aan akoestiek en luchtkwaliteit.

interieurbeplanting offerte
Menu