Kantoorinrichting Offerte


1/4Beschrijf wat je wilt laten ontwerpen/inrichten


Ruimtes/kantoren/werkplekken (type, grootte en aantal)
Voorkeur kleuren, materialen, stoffen
Maatwerk nodig?

Upload
Start Upload

2/4Welke stijlen spreken jou aan?

3/4Wat is je budget voor het totale project?

Met het totale budget bedoelen wij: het gehele project inclusief het ontwerp en de aanschaf van meubels tot vloeren en materialen.

Is het budget hoger dan het maximum (€500.000)? Selecteer dan het maximum. Wij nemen in elk geval z.s.m. contact met jou op om het project te bespreken.

4/4Jouw gegevens

Plaats van het project

Check je aanvraag

 • 1
  Stijl

 • 2
  Beschrijving

  :

 • 3
  Budget

Hoe werkt een kantoorinrichting offerteaanvraag?

Vul enkele vragen in

1. Beschrijf wat je wilt laten ontwerpen/inrichten?
2. Welke stijlen spreken jou aan?
3. Budget
4. Vul je gegevens in

Binnen enkele dagen ontvang je gratis offertes van kantoorinrichters die matchen met jouw offerteaanvraag.

Wij weten welke kantoorinrichter bij jou past

interieur offerte check Bespaar tijd
Na 10+ jaar ervaring, weten wij precies welke kantoorinrichter bij jouw project past. Je hoeft niet langer te zoeken naar de juiste partij.
interieur offerte check Bespaar geld
Wij werken rechtstreeks samen met merken en bedrijven, hierdoor bespaar jij tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is kantoorinrichting?

Bij kantoorinrichting worden één of meerdere ruimtes in een bedrijfspand volledig ingericht, van vloeren en wanden tot installaties en meubels. Enkele voorbeelden van deze zakelijke ruimtes zijn kantoren, kantine, belruimtes en ontvangsthal/lobby. Per kantoorinrichting project is het verschillend welke onderdelen er aangepakt moeten worden. Bij kantoorinrichting kan het ook gaan om alleen de aanschaf van meubels en aankleding van wanden.

kantoorinrichting

Trends kantoorinrichting

Flex kantoorinrichting | De meeste kantoren worden tegenwoordig ingericht met flexwerkplekken volgens 'het nieuwe werken'. Door technologische ontwikkelingen en verandering in bedrijfscultuur is er meer vraag ontstaan naar een meer samenhangende en ontspannen 'thuissfeer' op kantoor. Door een kantoor in te richten met flexplekken hebben werknemers meer vrijheid en interactie met collega's, dit bevordert de productiviteit.
Interieurbeplanting op kantoor | Groen in het interieur is helemaal van nu! Wil je de productiviteit van werknemers verhogen, de sfeer verbeteren en het kantoor er beter laten uitzien? Kijk dan eens naar interieurbeplanting. Denk bijvoorbeeld aan een green wall, of scheidingswanden met bloemen en planten.

Ergonomische kantoorinrichting

Naast dat een kantoor er sfeervol uit moet zien, moeten werkplekken ergonomisch verantwoord zijn. Omdat werkplekken tegenwoordig vaak als flexplek gedeeld wordt, moet een werkplek kunnen voldoen aan elk persoon. Denk bij de aanschaf van kantoorinrichting aan zit-sta tafels en voldoende verstelbare bureaustoelen of krukken.

Tweedehands kantoorinrichting

Indien je geen volledige projectinrichting nodig hebt maar alleen op zoek bent naar kantoormeubels, dan kun je een aanvraag plaatsen voor tweedehands kantoorinrichting. Wij koppelen je dan aan een aanbieder van refurbished (gerenoveerd) tweedehands kantoormeubilair die bij jouw wensen past. Je kunt met tweedehands kantoorinrichting tot wel 80% besparen op de kosten. De refurbished kantoormeubels zien er vaak weer als nieuw uit en hebben een vernieuwde garantie.

kantoorinrichting offerte aanvraag
Menu