Vind gemakkelijk de juiste interieur partner en bespaar tot 40%.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de interieurbranche weten wij altijd, gratis, het passende bedrijf voor jouw interieurproject te vinden.

Bij een interieurproject weten veel zakelijke en particuliere klanten niet waar ze moeten beginnen. Tussen alle architecten, projectinrichters en andere interieurpartijen zit veel verschil. Elke specialist richt zich op een andere markt en opereert in een ander prijssegment.

De oprichters van Interieurofferte.com zitten al jaren in de interieurbranche en kennen hierdoor (bijna) alle partijen. Door deze kennis is het mogelijk om bij elke aanvraag de klant direct te koppelen aan minimaal één passend bedrijf of persoon.

Omdat wij rechtstreeks in contact staan met merken en bedrijven en er geen partijen meer tussen zitten, kun je als klant per project tot 40% besparen.

Elke dag leren wij van onze klanten en partners, wij blijven ons ontwikkelen. Wil jij als bedrijf graag offertes uitbrengen aan onze klanten? Meld je dan aan op onze bedrijven pagina. Wil jij graag gratis offertes ontvangen voor jouw interieurproject? Vraag dan nu een offerte aan.

Contact

Indien je een vraag hebt die niet op de Veelgestelde Vragen (FAQ) pagina beantwoord wordt, neem dan contact met ons op.