Projectinrichting Offerte


1/5Wat wil je laten inrichten?

2/5Welke stijlen spreken jou aan?

3/5Beschrijf je project


Wat wil je laten ontwerpen?
Ruimtes (type, grootte en aantal)
Merken voorkeur
Aantallen
Maatwerk nodig?

Upload
Start Upload

4/5Wat is je budget voor het totale project?

Met het totale budget bedoelen wij: het gehele project inclusief het ontwerp en de aanschaf van meubels tot vloeren en materialen.

Is het budget hoger dan het maximum (€500.000)? Selecteer dan het maximum. Wij nemen in elk geval z.s.m. contact met jou op om het project te bespreken.

5/5Jouw gegevens

Plaats van het project

Check je aanvraag

 • 1
  Project

 • 2
  Stijl

 • 3
  Beschrijving

  :

 • 4
  Budget

Hoe werkt een projectinrichting offerteaanvraag?

Vul enkele vragen in

1. Wat wil je laten inrichten?
2. Welke stijlen spreken jou aan?
3. Beschrijf jouw project
4. Budget
5. Vul je gegevens in

Binnen enkele dagen ontvang je gratis offertes van projectinrichters die matchen met jouw offerteaanvraag.

Wij weten welke projectinrichter bij jou past

interieur offerte check Bespaar tijd
Na 10+ jaar ervaring, weten wij precies welke projectinrichter bij jouw project past. Je hoeft niet langer te zoeken naar de juiste partij.
interieur offerte check Bespaar geld
Wij werken rechtstreeks samen met merken en bedrijven, hierdoor bespaar jij tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is projectinrichting?

Bij een projectinrichting worden één of meerdere ruimtes in een bedrijfspand, horecapand of instelling volledig ingericht, van vloeren en wanden tot installaties en meubels. Per interieur project is het verschillend welke onderdelen er aangepakt moeten worden. Bij projectinrichting kan het ook gaan om alleen de aanschaf van meubels en aankleding van wanden.

projectinrichting

Soorten projectinrichting

Vaak heeft elke projectinrichter een eigen specialisatie. Enkele voorbeelden van specialisaties zijn bijvoorbeeld kantoorpanden, horeca (hotels, restaurants en café's), zorginstellingen, onderwijsinstellingen of overheidsinstellingen.

Hoe werkt projectinrichting?

Of het nu gaat om het inrichten van een ruimte of een compleet pand, een projectinrichter zal je altijd begeleiden in het gehele proces.

1. Jouw wensen worden gecombineerd in een realisatieplan en financieel plan.
2. Er worden diverse expertises ingeschakeld, vaak onderdeel van de projectinrichter, van interieurarchitecten, projectmanagers, interieurstylisten en verhuizers tot installateurs en vloerenleggers.
3. De verschillende specialisten zullen het plan uitvoeren in een vaste volgorde, zoals gecommuniceerd in het projectplan. Jij zult altijd inspraak houden in elke fase.
4. Het project wordt na volledige styling opgeleverd. Hierbij is de laatste hand gelegd aan het installeren van de meubels, velichting en indien gewenst, audio en video. Zelfs na de oplevering staat een projectinrichter vaak voor je klaar, indien je nog nieuwe wensen hebt.

projectinrichting offerte aanvraag
Menu