Refurbished tweedehands kantoormeubelen offerte


1/3Beschrijf waar je naar op zoek bent


Type pand zoals bedrijfspand, zorginstelling, etc.
Ruimtes zoals kantoor, kantine of hal.
Aantallen, kleuren en materialen
Afmetingen
Montage op locatie

Upload
Start Upload

2/3Wat is je budget voor het totale project?

Met het totale budget bedoelen wij: het gehele budget wat jij wilt uitgeven aan de aanschaf van refurbished tweedehands meubels.

Is het budget hoger dan het maximum (€250.000)? Selecteer dan het maximum. Wij nemen in elk geval z.s.m. contact met jou op om het project te bespreken.

3/3Jouw gegevens

Plaats van het project

Check je aanvraag

  • 1
    Beschrijving

    :

  • 2
    Budget

Hoe werkt een offerteaanvraag voor refurbished tweedehands kantoormeubelen?

Vul enkele vragen in

1. Beschrijf jouw aanvraag, waar ben je naar op zoek?
2. Budget
3. Vul je gegevens in

Binnen enkele dagen ontvang je gratis offertes van verkopers met een aanbod dat matcht met jouw offerteaanvraag.

Wij kennen de verkopers met het juiste aanbod

interieur offerte check Bespaar tijd
Na 10+ jaar ervaring, weten wij precies welke aanbieder van refurbished tweedehands meubels bij jouw project past. Je hoeft niet langer te zoeken naar de juiste partij.
interieur offerte check Bespaar geld
Wij werken rechtstreeks samen met merken en bedrijven, hierdoor bespaar jij tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat zijn refurbished tweedehands kantoormeubelen?

Tweedehands kantoormeubelen zijn gebruikte meubelen van bureaustoelen, bureau's en vergadertafels tot roldeurkasten, balies en lockers. Refurbished is een ander woordt voor gereviseerd of gerenoveerd. Refurbished tweedehands meubelen zijn volledig zijn opgeknapt, tot nieuwstaat. De prijs kan tot 60% goedkoper zijn dan nieuwe (merk) meubels.

refurbished tweedehands kantoormeubelen

Soorten refurbished tweedehands kantoormeubelen

Refurbished tweedehands kantoormeubelen zijn in alle aantallen, soorten en maten verkrijgbaar. Het is mogelijk om een enkele refurbished bureaustoel te kopen maar er zijn ook partijen die honderden bureaustoelen beschikbaar hebben, voor bijvoorbeeld gemeentes of verzekeraars.

Bureaustoelen en vergaderstoelen | Refurbished bureaustoelen zijn veruit de meest gezochte tweedehands kantoormeubelen. Wanneer je refurbished bureaustoelen of vergaderstoelen bij de juiste partij koopt, ondergaan ze vaak een dieptereiniging, waardoor ze letterlijk weer 'als nieuw' zijn.

Bureaus en tafels | Ook bureaus en tafels zijn populair op de refurbished tweedehands markt. Denk hierbij aan zit-sta bureaus waarvan het mechanisme volledig wordt gereviseerd of vervangen door een nieuw systeem. Ook bureaus en tafels worden opgeknapt tot zo goed als nieuw, vaak wordt hier weer minimaal 2 jaar garantie op afgegeven.

Kasten | Vaak komen uit een boedel van een bedrijf ook grote partijen kasten mee, bijvoorbeeld ladekasten, draaideurkasten, opbergkasten stellingen en balies. Ook deze producten zijn per stuk of in grote eenheden verkrijgbaar.

Prijs refurbished kantoormeubelen | Tweedehands kantoormeubelen zijn refurbished (gerenoveerd) vaak 60% tot 80% goedkoper dan een nieuwe stoel. Zo zijn er bekende bureaustoelen van bijvoorbeeld Vitra of Herman miller die nieuw €1.500 kosten, de refurbished variant (zo goed als nieuw) kost dezelfde stoel €300 tot €600.

Tweedehands kantoormeubelen
Menu