Meubels huren / leasen offerte


1/4Waar wil een meubels voor huren?

Als je meubels voor een evenement wil huren, vraag dan een offerte aan via evenementenverhuur.

Periode

2/4Beschrijf wat je wil huren


Waar heb je meubelverhuur voor nodig?
Ruimtes en kamers (type, grootte en aantal)
Wat heb je nodig? Bijv. stoelen, tafels, scheidingswanden
Complete kantoorinrichting, woonkamerset, slaapkamerset?
Voorkeur voor stijl

Upload
Start Upload

3/4Wat is je budget voor het totale project?

Met het totale budget bedoelen wij: het totale budget voor de gehele huurperiode van alle meubels en materialen.

Is het budget hoger dan het maximum (€150.000)? Selecteer dan het maximum. Wij nemen in elk geval z.s.m. contact met jou op om het project te bespreken.

4/4Jouw gegevens

Plaats van het project

Check je aanvraag

 • 1
  Waar wil een meubels voor huren?

  Periode

 • 2
  Beschrijving

  :

 • 3
  Budget

Hoe werkt een offerteaanvraag voor meubels huren?

Vul enkele vragen in

1. Waar wil je meubels voor huren en hoe lang?
2. Beschrijf jouw project
3. Budget
4. Vul je gegevens in

Binnen enkele dagen ontvang je gratis offertes van meubelverhuurders die matchen met jouw offerteaanvraag.

Wij weten welke meubelverhuurder bij jou past

interieur offerte check Bespaar tijd
Na 10+ jaar ervaring, weten wij precies welke meubelverhuurder bij jouw project past. Je hoeft niet langer te zoeken naar de juiste partij.
interieur offerte check Bespaar geld
Wij werken rechtstreeks samen met merken en bedrijven, hierdoor bespaar jij tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is meubels huren/leasen?

Je kunt meubels huren voor veel verschillende doeleinden. Elke meubelverhuurder is gespecialiseerd in een bepaald type verhuur of lease. Zo bestaat er naast het leasen van meubels voor bedrijven ook meubelverhuur voor expats en werknemers, modelwoningen en verkoopstijling (makelaars). Vaak worden meubels gehuurd voor ovebruggingsperiodes van bijvoorbeeld een verbouwing, renovatie of verhuizing.

meubels huren

Soorten meubelverhuur

Er bestaan veel soorten meubelverhuur. Meubels worden gehuurd door zowel particuliere als zakelijke klanten en van een paar dagen tot meerdere jaren. Soms is het goedkoper om meubels aan te schaffen dan meubels te huren. Vaak brengt dit wel meer werk met zich mee zoals opslag en transport. Enkele voorbeelden:

Expats / werknemers | Ben jij een relocator of een HR manager en heb jij meubels nodig voor werknemers uit het buitenland? Laat ons weten waar je naar on zoek bent, wij koppelen je aan de juiste partij.

Verkoopstijling | Meubels worden vaak gehuurd voor verkoopstijling, bijvoorbeeld als een woning tijdelijk ingericht moet worden om de verkoop te bevorderen.

Modelwoningen | Als het om grootschalige verkoop gaat, bijvoorbeeld van appartementen, zijn er vaak modelwoningen aanwezig. Elke modelwoning heeft een andere 'look and feel', voor elke modelwoning kun je meubels huren in allerlei stijlen.

Verbouw, renovatie, verhuizing | Bij verbouwingen of renovaties kan het zijn dat je tijdelijk in een ander onderkomen moet verblijven, dit kan zowel op kantoor als thuis. Bij een verhuizing kan het zijn dat de nieuwe locatie al in gebruik moet worden genomen, maar de meubels nog op de oude locatie zijn, of de nieuwe meubels nog moeten arriveren. In beide gevallen is het huren van meubels een goede oplossing. Ook bij wisselwoningen (bij verhuizingen in privé) is het huren van meubels een veel voorkomende oplossing.

meubels leasen
Menu