Interieurstylist Offerte


1/5Wat wil je laten stijlen?

2/5Welke stijlen spreken jou aan?

3/5Beschrijf wat je wil stijlen


Wat wil je laten stijlen?
Ruimtes (type, grootte en aantal)
Merken voorkeur

Upload
Start Upload

4/5Wat is je budget voor het totale project?

Met het totale budget bedoelen wij: het gehele project inclusief het styling en, indien van toepassing, de aanschaf van meubels en accessoires.

Is het budget hoger dan het maximum (€150.000)? Selecteer dan het maximum. Wij nemen in elk geval z.s.m. contact met jou op om het project te bespreken.

5/5Jouw gegevens

Plaats van het project

Check je aanvraag

 • 1
  Project

 • 2
  Stijl

 • 3
  Beschrijving

  :

 • 4
  Budget

Hoe werkt een interieurstylist offerteaanvraag?

Vul enkele vragen in

1. Wat wil je laten stijlen?
2. Welke stijlen spreken jou aan?
3. Beschrijf jouw project
4. Budget
5. Vul je gegevens in

Binnen enkele dagen ontvang je gratis offertes van interieurstylisten die matchen met jouw offerteaanvraag.

Wij weten welke interieurstylist bij jou past

interieur offerte check Bespaar tijd
Na 10+ jaar ervaring, weten wij precies welke interieurstylist bij jouw project past. Je hoeft niet langer te zoeken naar de juiste partij.
interieur offerte check Bespaar geld
Wij werken rechtstreeks samen met merken en bedrijven, hierdoor bespaar jij tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is een interieurstylist?

Een interieurstylist geeft advies over licht, ruimte, kleur en stijl en zorgt ervoor dat jouw interieur op kantoor of thuis er sfeervol wordt. Vaak wordt er door een interieurstylist naast styling ook (eventueel met de klant) meubels en accessoires gekocht.

interieurstylist

Wat is het verschil tussen een interieurarchitect en een interieurstylist?

Een interieurstylist houdt zich vaak hoofdzakelijk bezig met het sfeervoller maken of restylen van een inrichting. Een interieurarchitect is een projectleider die zich naast styling vooral bezig houdt met (3D) ontwerpen, het maken van plattegronden en tekeningen, uitvoeren van een projectplan en managen van andere uitvoerende partijen.

Interieurstylist is een vrij beroep, interterieurarchitect is een beschermde titel waarvoor je ingeschreven moet zijn bij het BNI.

Wat kost een interieurstylist

Op basis van het aantal jaren ervaring en interieurstijl kunnen de kosten voor een interieurstylist behoorlijk verschillen. De kosten van interieurstyling op basis van een vast tarief liggen meestal tussen de 400 en 1500 euro, afhankelijk van het type project. Bij grote projecten zijn de kosten meestal maximaal 2% van het totale projectbudget.

interieurstylist offerte aanvraag
Menu