Horecainrichting Offerte

1/4Beschrijf wat je wilt laten ontwerpen/inrichten


Ruimtes/kamers/couverts (type, grootte en aantal)
Kleuren, materialen, stoffen
Maatwerk nodig?

Upload
Start Upload

2/4Welke stijlen spreken jou aan?

3/4Wat is je budget voor het totale project?

Met het totale budget bedoelen wij: het gehele project inclusief het ontwerp en de aanschaf van meubels tot vloeren en materialen.

Is het budget hoger dan het maximum (€300.000)? Selecteer dan het maximum. Wij nemen in elk geval z.s.m. contact met jou op om het project te bespreken.

4/4Jouw gegevens

Plaats van het project

Check je aanvraag

 • 1
  Stijl

 • 2
  Beschrijving

  :

 • 3
  Budget

Hoe werkt een horecainrichting offerteaanvraag?

Vul enkele vragen in

1. Beschrijf wat je wilt laten ontwerpen/inrichten?
2. Welke stijlen spreken jou aan?
3. Budget
4. Vul je gegevens in

Binnen enkele dagen ontvang je gratis offertes van horecainrichters die matchen met jouw offerteaanvraag.

Wij weten welke horecainrichter bij jou past

interieur offerte check Bespaar tijd
Na 10+ jaar ervaring, weten wij precies welke horecainrichter bij jouw project past. Je hoeft niet langer te zoeken naar de juiste partij.
interieur offerte check Bespaar geld
Wij werken rechtstreeks samen met merken en bedrijven, hierdoor bespaar jij tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is horecainrichting?

Bij horecainrichting worden één of meerdere ruimtes in een hotel, restaurant, bar of café volledig ingericht, van ontwerp tot aanschaf van vloeren en wanden tot installaties en meubels. Per horecagelegenheid is het verschillend welke onderdelen er aangepakt moeten worden. Bij horecainrichting kan het ook gaan om alleen interieurbouw, de aanschaf van meubels en aankleding van wanden.

horecainrichting

Soorten horecainrichting

Hotels | Horecainrichting kan voor hotels aangevraagd worden van elke ruimte, van kamers en lobby's tot restaurants, terrassen en kantoren. Het inrichting van hotels is de meest uitgebreide variant van horecainrichting. De prijs voor het inrichten van een hotel wordt vaak in prijs per m2 uitgedrukt en verschilt per type ruimte. Denk bij een aanvraag goed na over kleuren, materialen en stijlen.

Restaurants | Bij horecainrichting voor restaurants wordt de prijs vaak bepaald per m2 of per couvert. Afhankelijk van de afwerking, bouw op maat en prijsklasse meubels kan een restaurantinrichting behoorlijk verschillen qua uistraling en prijs. Geef bij een aanvraag duidelijk aan hoe het restaurant er uit moet komen te zien en upload wellicht wat voorbeelden.

Cafe's / bars | Bij een inrichting van een cafe of een bar speelt het barelement een grote rol. Vaak wordt de bar / open keuken op maat gemaakt. Zorg voor voldoende flexibel meubilair, er wordt in een cafe of bar relematig geschoven met het interieur. Meubilair in een cafe en bar wordt vaak intensiever gebruikt dan in hotels en kantoren, hou hier rekening mee.

horecainrichting offerte aanvraag
Menu